· Italian · bang burger

sluiten
  1. Snijd de kruiden fijn en vermeng deze met het vlees en het ei in een grote kom. Maak hiervan 2 gehaktballen en vlak deze af met je handpalm.
  2. Gril de burgers 3-4 minuten aan elke zijde.
  3. Snij de ciabatta’s doormidden en rooster de 4 zijden.
  4. Plaats de rucola op de ciabatta’s en daarbovenop de burgers. Finaliseer met de Hellmann’s met gekarameliseerde ui.
  5. Vouw de broodjes dicht en geniet van de heerlijke burger.
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei
  • 2 ciabatta’s
  • Snufje peper
  • 2 eetlepels peterselie
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • 70 g rucola
  • 4 eetlepels Hellmann’s Olive Oil vermengd met gekarameliseerde uien
  • 2 eetlepels verse basilicum
  • 1 eetlepel thijm