· Truffel · burger

sluiten
  1. Meng het gehakt met peper en zout. Kneed het gehakt tot de vorm van een burger en bak deze vervolgens in de pan, laat de kaas op de burger smelten.
  2. Rooster de champignons 20 min in de oven met olie, peper en zout.
  3. Meng de Hellmann’s real en de truffelolie in een kom.
  4. Snij het broodje in 2 en rooster beide delen. Beleg deze vervolgens met de sla en de burger. Plaats hier dan vervolgens het spek en de champignons op.
  5. Maak de burger compleet met het mengsel van Hellmann’s en truffelolie.
  6. Vouw het broodje dicht en geniet van deze heerlijke burger.
  • 150 g rundergehakt
  • 1 sneetje cheddar kaas
  • 100 g portobello champignons
  • Snufje peper, zout
  • 2 eetlepels Hellmann’s real
  • 3g truffel olie
  • 2 sneetjes spek
  • 2 blaadjes groene sla
  • 1 hamburger broodje